Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan incident

VIDEO Zapucao na predsjednika Klausa - plastičnim pištoljem

Vaclav Klaus
Reuters/Pixsell
28.09.2012.
u 21:20

Incident se dogodio u gradu Hrastavi na sjeveru Češke gdje je predsjednik nazočio otvaranju novog mosta. Klaus u pucnjavi nije ozlijeđen

Na češkog predsjednika Vaclava Klausa zapucano je u petak iz plastičnog pištolja, javlja AP, a prenosi Huffington Post. Incident se dogodio u gradu Hrastavi na sjeveru Češke gdje je predsjednik nazočio otvaranju novog mosta. Klaus u pucnjavi nije ozlijeđen, a glasnogovornica policije Stepanka Zatloukalova kazala je za AP kako je muškarac koji je iz blizine pucao na predsjednika upotrijebio plastični pištolj koji koristi male plastične loptice umjesto metaka. 26-godišnji muškarac je uhićen.

Nije poznato zašto predsjednikovi tjelohranitelji nisu intervenirali na vrijeme.

>> Skupina američkih vojnika planirala ubiti Obamu

 

Komentara 1

TO
Toni50
23:34 28.09.2012.

Dokazao im je kako su blesavi i neznaju čuvati svojeg predsjednika kojega može likvidirati tko god se sjeti. Vjerovatno nisu i naši vrhunski političari tako naivni i ne čuvani.. Jel kako zlo svi donose ljudima nebi bilo čudo da netkoo ne prolupa za ozbiljno. A tijelohranitelji su se pokazali da primaju lovu a ne rade svoj posao... Ili su tako plačeni da je dovoljno nakon ubojstva da ipak privedu ubojicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije